Thursday, January 13, 2011

.: pemenang 0f my c0ntest :.

fisrtly nak bagitau k0rang yang cara pembahagian markah tuk c0ntest tu terbahagi kepada 5 bahagian..

1. lawak

2. kreatif

3. penceritaan

4. sot

5. hahakahkah

tu la cara pembahagian para juri2x tu.. actually syuwai pun baru memahami tadi pagi, x sempat bincang semalam sebab tertidur..hak2x siap ada c0mmnt2x lagi cerita-cerita k0rang dari para juri tapi pa2x pun, sebenarnya k0rang semua adalah pemenang ! tahniah + banyak2x terima kasih sebab sudi j0in c0ntest yG tidak seberapa ni ea..huk2x

syuwai telah buat 1 bl0glist tuk k0rang dekat bl0g yang tidak femes ni..hehe kalau sudi masukkan gak la syuwai dalam bl0glist k0rang ea.. eceh..haha tiada paksaan ea, di'ulangi, tiada paksaan !

 

syuwai pun b'debar-debar nak tau sepakah pemenang c0ntest ni tadi pagi..ngeh3x
jadi keputusannya =>>

pemenang >>
m0on yang sempat j0in last minit..

sebenarnya nak cari 1 pemenang jew tapi sikit jew yang j0in c0ntest ni jadi nak bagi kat k0rang semua hadiah la..hehe sayang k0rang l0nggar-l0nggar..hee

jadi tempat ke-2 >>

 hadiah khas 1>>
Jejaka terhangat bl0gger yang first j0in + siap t0l0ng pr0m0te kat fb lg..huk2x(thanks JT ^^)

d0rang ni syuwai nak bagi t0pup rm10 untuk semua rangkain telef0n ea..

Rm5 Celcom & Maxis Top Up Reload Available 
 
hadiah khas 2 >>
t0pup rm5
kenapa dia dapat gak ??
sebab dia peserta k-7..
kenapa ??
sebab syuwai suka n0. 7..
hahaha..
 
kalau k0rang dapat capture ni >>

70000 @ 71717 @ 77777 @ dapat apa2x jew n0. 7 yang menarik kat bl0g ni bgtau jak ea.. tu pun kalau k0rang nak hadiah dari syuwai..ngeh3x.. untuk tukang dr0p cmmnt pun ada gift ea tp belum lagi syuwai ada masa tuk cek2x cmmnt2x k0rang tu..hee
idup n0.7..! yeehaaa~

oh ya, tuk peserta yang lain secara jujurnya belum lagi t'fikir nak bagi apa kat k0rang, jadi untuk k0rang sila beri alamat + n0. tepon k0rang kat email syuwai yew

para pemenang diminta email n0. tepon k0rang kat prncssteddy@gmail.com tp kalau m0 femes tu, dr0p jew kat c0mmnt ni ha..hehe gurau je ea..

sekian~

p/s harap-harap semua puas hati ea..huk2x


14 insan doakan kebahagiaanku:

mOoN said...

yes!!
thanks so much!
menang akhirnya...;)

mr.syazwan said...

tahniah pd pemenang...

(kalah)

;(

haha

Jejaka Terhangat said...

wahh..dapat hadiah khas..thanks bebanyak cik syuwai..apa tu hadiah khas? topup RM10 tu ke..kurang kefahaman sket kat situ. maaf yek.hehe..

Jejaka Terhangat: Teka-Teki: Apa Jawatan Sebenar Datin Seri Rosmah Mansur?

Myaby said...

tahniah pemenang!!!

hihihihi.

kiwi said...

wah, nama kiwi ada!
Tq so much syuwai! :))

Magrib said...

wah!! terharunya!! sedih dan rasa nak menangis ja.. terima kasih para juri profesional ya.. anyway... cik syuwai.. anda sepatutnya linkkan si pemenang tu kat entry lawak dia.. tapi, tak pa la.. nanti saya cari dan baca..

sekali lagi cik syuwai.. suka nya.. hahaha... nanti saya email no saya ya.. hahah sukanya...

syuwai said...

@ m0on

tahniah..hehe

syuwai said...

@ mr. wan

eh, k0rang pun dapat hadiah gak, jgn lupa bagi alamat rumah + n0. tepon kat email yew ~.~

syuwai said...

@ JT

iya, hadiah pemenang ke-2 ngan hadiah khas tu sama, t0pup rm10 jew.. h0h0

syuwai said...

@ myaby

tahniah juga pada peserta.. anda semua sememangnnya best !

syuwai said...

@ kiwi

y're welc0me

syuwai said...

@ magrib

x sempat nak link kan kemarin..huk2x

pa p0wn, tahniah ^^

Magrib said...

da email ya cik syuwai....

syuwai said...

@ magrib

t0pup dah masuk kan ??

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat