Wednesday, February 16, 2011

penat dan enjoy ??

assalamualaikum.. <<=tetiba nak bagi salam..hehe

akhirnya sampai gak kat uitm perak ni.. jauh gak rupanya..hehe bersyukur sebab ada gak kawan induksi pempuan dari uitm yang sama..fuh~ [kalau x sya seorang ja perempuan..hehe]
korang tau tak ?? [ish apa la aku ni,mesti la korang tak tau..hoho] sya la paling muda dari sabah ni..hehe x tau lagi dari uitm lain2x tu..
penat sangat tapi enjoy.. cam malas sdh mau menaip panjang2x ni.. err, sempat ka tidur kijap ni ?? *.*

oh ya,korang tengok la gambar2x yang berjaya di snap oleh kamera murah aku ni..

 lepas lapor diri kat balai..hehe


 
ni dalam kapal tapi x jelas sangat sebab duduk dekat wings la pula..huk3x
cantikkan ??

 ni dah sampai kat KLIA..
eh ?? aku ada kat mana ?? @.@

ni baru la ada..hahaha <<= mau jugak masuk

oh ya, masa ikut bas uitm tu, ada staf yang pakai jenama jaket yang aneh.. korang tafsir la sendiri pa maksud dia ea.. [psst.. jgn bgtau orang, aku sempat gak curik2x ambik pic..haha]


sekian~

nota coklet : thanks lawat2x bl0g coklet ni, jap lagi membalas lawatan korang2x semua ea.. lubB all, muax !!

8 insan doakan kebahagiaanku:

Jejaka Terhangat said...

wow..bestnye nek flight..bila la JT nak merasa kat atas awan camtu ek..=(

Kumpulan Balas Juarai Raja Lawak Jejaka Terhangat.

syuwai said...

@ J.T

pasti merasa tu, tunggu masa dan rezeki ja ^^

niesz said...

best nye jln2..teringin nk g holiday..sape mau bawak..ehe..

syuwai said...

@ niesz

bawak je sesaper yang dipercayai..hehe

lagi bagus if jalan sama family ^^

i am S!L4H.. said...

x pnah nek flight...^-^

syuwai said...

@ silah

ye ke??

takpo2x..nanti psti awk dapat naik gak tu ^^

i am S!L4H.. said...

ye..x pnah pon...heeee~amin..

syuwai said...

@ silah

amin~

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat