Wednesday, February 16, 2011

20 000 email belum dibaca!

tadi tergerak la nak bukak email yahoo ni.. mak aiiii, juling bijik mata kijap, ada dekat 20 000 email dah yang belum di bukak?? harharhar.. [tahniah2x]

sebenarnya memang malas nak bukak email ni.. bagi sesiapa yang ada hantar email kat sana tu janganlah mengharap aku dapat replay balik ea..huk3x

prncss_teddy@yahoo.com.my = ni kalau korang nak add fb @ ym je ea kalau nak hantar email confrm teda balasan! jangan pulak tuduh aku sombong *.*

jadi if nak hantar email sila hantar dekat prncssteddy@gmail.com.

korang dapat tidur ke ?? jom baca selanjutnya >.<



haish, x dapat tidur malam ni sebab berjauhan dengan si mithci..huk3x.. cam susah nak tidur.

rindu~ rindu serindu-rindunya,, rindu mau peluk2x, hidu2x..ngeeh~

jom layan pic dia..hee~

miss nak peluk2x body ko yG besar tu..haha

6 insan doakan kebahagiaanku:

Fariq said...

kawan pun sampai menyampah dah bukak ymail tu.. penuh dgn emel dari pesbuk je,, sakit hati je tgk.. :p

mr.syazwan said...

kebanyakkannya email dr fb

tambah2 lg ada kelab2 dalam fb tu

aduhhh menyemak je

syuwai said...

@ fariq

betul.betul.betul

syuwai said...

@ mr. wan

memang menyemak..huk3x

Ujang9897 said...

hahah..popular sgt tu..=)


erm..nk kasi idea boleh..??

cuba letak widget follower tu kat belah2 atas..senang kawan2 nak follow..=)

lapor diri utk 286 =)

syuwai said...

hehe.. ;p

thanks atas tips tu ea

dah buat dah, ok tak ??

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat