Wednesday, February 16, 2011

HOT : dari XL menjadi M ??

tiba2x terkenang peristiwa masa shopping beberapa bulan yang lalu..hoho

strange-funny-people-of-wall-mart-fat-lady-slob-tight-clothes-fail 
sumber gambar : mr. google!
jom baca selanjutnya~



ada seorang gadis yang berbadan saiz XL berminat nak beli 1 baju tu. tapi masalahnya aku tengok saiz baju tu bersaiz M ! dia muat ke?? @.@

ni antara dialog yang aku terdengar >>

gadis XL : cantiknya baju ni.. aku mau beli la, tapi aku muat ka ni ??
penjual : muat tu miss. boleh try juga tapi ni free saiz juga ni [dalam nada serba salah]
kawan gadis XL : ei, cantik lah baju ni. pi la ko try tapi confrm ko muat ni. kan dia dah cakap free saiz [nada yakin]
kawan gadis XL 2 : alaa.. body ko mantap jugak, apako nak risau. cnfirm muat!

dan si gadis XL tu pun tewas lalu membeli jugak baju M itu..ish2x


heran jugak aku, lemak berlipat2x tapi nak jugak pakai yang sendat2x.. dorang tak malu ke menayangkan lemak2x dorang tu ?? heran2x *.*

ada lagi spesis yang dah la ketiak tu hodoh, nak gak pakai baju yang menampakkan ketiak..OMG! rasa macam nak muntah je

ada gak yang trip pakai tudung tapi tudung tu kena kasi singkat, habis nampak lurah dendam dia tu.. adess.. dapat tengok show free buaya-buaya darat kat luar lu..hohoho bagus spesis ni toksah nak b'trip pakai tudung la.. spesis ni baru la confrm nak sembunyikan love bite durang..

WARNING: entri ini tidak ditujukan untuk sesiapa okey!

tips dari nota coklet: ibu kunyit sembuh kurap dan panau >>
=>> ambil ibu kunyit yang telah dibuang kulitnya. Gosokkan di atas serpihan pasu / batu. sapukan pada bahagian kurap / panau. Lakukan 3/4 kali seminggu. selamat mencuba~


10 insan doakan kebahagiaanku:

! Encik Nakal ! said...

petua~~nak bagi hilang gatai di hati ada dak??~~hakhakhak

niesz said...

mmg pon..rase meluat tgk org yg x sedar diri mcm nie..geli je..ingt cntik ke pkai mcm tu..upps!ehe..ter emo lak kat cni.. :)

syuwai said...

@ dak nakal

erm.. gatai cam mana tu ea ??

>.<

ngeeeh~

syuwai said...

@ niesz

haha.. sabar2x

LADYHEART said...

hehe..size XL,nak pki M?
pe kejadah nye sume 2..
hehe~~

Ed Kousuke said...

Mana boleh tak tujukan pada sesape.. tujukan la pada saya.. haha.. saya menerimanya dengan senang hati. saya sedar saya pakai saiz s.. kihkih

syuwai said...

@ LADY

tu la, apa nak jadi *.*

hee~

syuwai said...

@ ed

haha.. ni barula sporting siot

Fariq said...

ed pakai size s?? saya pakai size triple s.. boleh?? kehkeh

syuwai said...

@ Fariq

korang ni pakai baju saiz budak ke ??
haha

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat