Wednesday, February 2, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!



kebanyakan main copy N paste jak..hehe pemalas betul..ngeeh~

jom tengok syarat2x yang ditetapkan;
a) Anda mestilah ada blog..
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni.
c) Anda mestilah berada di Malaysia..
d) Satu blog boleh sertai sekali jer..




cara nak join contest hangat ni;

1. Buat satu entri yang bertajuk:
"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"
>>DONE!


2. Kat entri tu, letakkan banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entri ni..
>>DONE!


3. Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni. Dalam sebab tersebut MESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat dan di link kan ke blog ni..

>>saya nak menang contest hangat ni sebab nak kan hadiah hangat daripada Jejaka Terhangit eh, Terhangat di pasaran a.k.a J.T.. terlebih taip la pula..hehe
jimat gak duit, nda payah nak beli tepon baru x.x

4. Copy code banner (kecik) berikut dan pastekan kat sidebar blog korang..

>>yang ni korang kena pi blog J.T ea





5. TAG 6 orang blogger yang aktif (pastikan diorang tau ditag)..
[fuhh, bnyak gak..jom kita join!]

6. Lastly, letakkan link entri korang kat komen bawah ni.. entri ni [KLIK] 

nota coklet : to j.t, thanks jemput sendiri.. ingat nak lambat2x lagi join..hehe pastu, baru hari ni perasan, selama ni belum lagi jadik folowers j.t..har3x [sorry>.<]


12 insan doakan kebahagiaanku:

mOoN said...

adoi...belum sempat join...ni tag kedua untuk contest JT...insyaAllah malam nnt sa join..ngee~

nyway thanks yaa...:)

mr.syazwan said...

bukan ke hp kamu da canggih??

bagi la peluang kat wan

wan xde hp

=_=

►AdamXis◄ said...

as salam...gudluck yer Syuwai...beshnyer klo dpt hp free (^_^)v

Jejaka Terhangat said...

hehe..thanks coz join je cik syuwai..papepon, penyertaan dicheck..gudluck..=)

kiwi said...

tq tag :))

Magrib said...

cik syuwai!! terima kasih lagi..

dan.. bakal join.. bereh...

syuwai said...

@ m0on

j0m kita join contest j.t ni, biar gugur rambut dia memilih pemenang..har3x

syuwai said...

@ Mr. wan

er.. x hp ?? ye la tu..haha o.0

syuwai said...

@ Adam

gud luk juga..hehe

tp memang best kalau dpt hp FREE!

syuwai said...

@ j.t

harap2x ada luck!..hehe

syuwai said...

@ kiwi

u'r welc0me ^^

syuwai said...

@ magrib

jgn menang dah..haha (kejamnya!)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat