Saturday, February 26, 2011

PENYEBAB OTAK KU JEM!

taktau dah buat entri ape sebab otak ku sedang jem dan sibuk. Dah tu, bl0g coklet ni telah menerima banyak tag tuk mengikuti contest2x.. sakarang ni pelan2x la aku join tu ea. tu pun kalau otak aku sudah tak jem, pasti join contest korang2x tu.. so, jgn la pula kecik hati ea. anyway, thanks sepa2x yang sudi tag tu ea.

oh ya, nanti aku bw + tinggalkan kesan2x coklet kat bl0g kengkorang tu ea, jadi diminta tuk b'sabar. Bukannya tak nak lawat tapi sekarang kekangan masa la..huk3x

tak tau nanti balik kerja dapat update ke tak bl0g ni.. banyak tu kerja tertangguh *wink2x~


oh ya, ni sisa-sisa peninggalanku kat induksi ni..hee~
enj0y~




nota coklet : sayang korang2x yang rajin lawat bl0g ni. muax! xoxo [sedang mencari tukang dr0p cmnnt yG ke 777. hadiah misteri menanti anda!]



4 insan doakan kebahagiaanku:

Fariq said...

eh jgn la tinggalkan sisa2 coklat.. tinggalkan coklat yg baru takpe la gak.. kehkeh

latest -
-Bila Pandangan Orang Disalah Ertikan

kay_are said...

xpe2.. yang penting datang singgah lik, lambat cepat x kesah kan..

syuwai said...

@ Fariq

boleh tapi kalau sampai sana confrm dah kena mkn tu, jadi tinggal sisa2x la gak..hehe

[buat bw sambil mkn coklat]

syuwai said...

@ kay

tapi yG tak best tu ada bl0gger yG cepat melatah.. cepat remove jadi f0lwrs sb lambat respone >.<

[pikirkan kita ni sombong..huk3x]

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat