Thursday, February 24, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik


contest ni kena tag oleh mr. wan, sebab sibuk baru hari ni nak join..hehe

syarat penyertaan;
~hendaklah menjadi folowers tuan tanah
>> DONE

~letak bnner kat atas tu [tekan banner tu kalau nak join]
>> DONE

~letak gak banner tu dekat sidebar
>> DoNE

~tag 3 bl0gger
>> m0on

gambar yang nak masuk contest >>


miahahahaha~
 
cam lawak gile muka ni. sebenarnya malu nak join contest ni tapi dah mr. wan tag mana boleh kite just ignore je kan..huk3x??
 
p/s ni muka kehabisan coklet..hahaha

nota coklet : ngantuk-ngantuk..huk2x x.x [nanti membalas kunjungan korang yG tak sempat aku kunjung tu ea] sayang korang! xoxo

6 insan doakan kebahagiaanku:

nub said...

alalala sedihnyaa.. haha

! Encik Nakal ! said...

hahahaha~~sedih campur masam~~

Amy Syaquena said...

alahai sedihnya.good luck ok..

Note : amy follow sini sama , ada masa jemput singgah sinar raudah ye!

syuwai said...

@ nub

sedih2x..hehe

syuwai said...

@ dak nakal

hahaha >.<

syuwai said...

@ Amy

tQ. fll0w u back ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat