Tuesday, February 22, 2011

"Give Away dari Magrib!"

pliz KLIK this header if u want t0 join ^^

kali ni nak cuba nasib join 1st GA dari en. maghrib ni.. blog dia yG simple ngan cerita yang menarik tak rugi kalau korang f0llw.. yang menariknya lagi pasal tuan tanah ni dia amat menghargai para pembaca bl0g dia dan sometimes tu dia akan buat entri2x pasal tukang drop commnt / shoutbox dia.
kenape?? tak percaya ea??
terjah sendiri la..pi pi pi..hee


nak tag dekat = Miss B

nota coklet : terima kasih pada tuan tanah sebab jemput sendiri ea. sekarang tengah sibuk jadi jarang dapat masuk / drop cmmnt kat bl0g mr. maghrib
 

11 insan doakan kebahagiaanku:

nelly said...

gud luck ..

yad'z said...

gud luck!

niesz said...

gud luck awak :)

Biey said...

nak join gak la..insyaallah..

syuwai said...

@ nelly

tQ

syuwai said...

@ yadz

;)

syuwai said...

@ niesz

tQ,awk ^^

syuwai said...

@ biey

jom join ;)

Magrib said...

cik syuwai.. mesti la dah cek.. haaa..

ini kali kedua mai ke entry yang sama.. patutnya.. 1st datang tu, kena drop komen kan? baru la pembaca tahu.. hehe.. sorry la cik syuwai.. anyway...

terima kasih sebab join... terharu sngt... thanks for the compliment.. (x boleh berat sebelah ea walaupun da bagi compliment.. hehe.. ) random tatap random.. thanks yeah! terima kasih!

syuwai said...

hehe.. mna buli plih kasih >.<

p/s hrp2x ada luck ^^

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat