Sunday, February 13, 2011

MARI KITA PUKOI !!

WARNING: kalau korang nak join silalah pukoi panda innocent itu.. hohoho


sila baca selanjutnya~

Apakah kenangan loqlaq ampa semasa menjawab soalan peperiksaan?

=>> kenangan masa jawab soalan exam..erm.. banyak tapi yang tak boleh lupa masa ambik exam english masa sekolah menengah dulu. sudah pertengahan masa duduk exam tu tiba2x gastrik datang nak bermanja-manja ditambah lagi dengan sakit datang bulan masa tu. memang hampir gila nak jawab exam masa tu.. sebab terlalu sakit, aku tertidur masa jawab exam tu.. harharhar. x.x

masa tinggal 10 minit lagi nak habis baru aku terbangun, tu pun lepas cikgu tu cakap "masa tinggal 10 minit lagi nak habis", baru la terbangun. ciss, takde sorang pun yang perasan ke aku tertidur masa tu?? dah la duduk paling depan. kejam betul!

terkial-kial la aku menjawab saki-baki soklan-soklan tu. tapi yang anehnya, boleh-boleh pulak aku dapat hadiah sebab dapat markah paling tinggi [subjek english] masa duduk exam english tu.. wakakakaka
kena umum di perhimpunan sekolah lagi tu..
<<bangga jap>> miahahaha

sekian~

4 insan doakan kebahagiaanku:

! Encik Nakal ! said...

Wah ~~~Nak pukoi gak la~~hak3

mr.syazwan said...

menarik

nak try pukoi gak lerr

=_=

syuwai said...

@ encik nakal

jom3x..hehe

syuwai said...

@ mr. wan

yup2x.. confrm dpt release tension tu ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat