Wednesday, February 2, 2011

MINTA MAAF! [UPDATE]

bukannya sombong tak nak lawat atau tinggalkan jejak @ commnt kat bl0g k0rang tapi...

antara sebab-sebab yang buat jadik malas nak blogwalking>>

1. bl0g korang BERAT sangat.. sampai the rock tu pun tak mampu nak angkat dah..hehe. line internet ni kadang mintak pujik. kadang laju, kadang lambat sampai nak muntah menunggu bl0g k0rang load.. jadi dimintak widjet yang pelik2x tu toksah la simpan. dulu2x pun guna gak tapi tu la takut menyusahkan readers yG nak baca bl0g kita, akhirnya ambik keputusan buang gak benda pelik2x tu..hehe

2. korang punya entri tu bertindih2x @ panjang sangat.. penat mo baca..hehe kadang-kadang ada bl0gger tu dalam 1 entri dia kasi mix diary hidup dia + contest + ntah pa2x.. bingung juga baca !.. 

3. cuba la taip elok2x entri tu..ni ada yang mix huruf besar ngan kecik. kalau 1 tau 2 huruf jak nda pa, ni selang seli.. memang la kreatif tapi k0RaNg tAk PeNat kEw MenAip mAcam ni?? adess..





4. kalau nak letak lagu tu, letak la yang reders boleh kasi pause sebab ada pembaca yang sukar nak tumpukan pada pembacaan if dengar lagu ni. ada gak bl0gger yang lucu tu, dia wat entri pasal video2x tapi mana 1 mo dengar video tu @ muzik bl0g k0rang tu.. bertindih la. ni selalu terjadi yang guna gratisan muzik la nih..






5. sebenarnya shoutbox pun ada kegunaan dia jadi simpan lah di tempat yang boleh nampak.. kadang juling mata mencari shoutbox..haha mana la tau nda faham apa sebenarnya entri korang tu, boleh meninggalkan jejak kat shoutbox tu. da gak bukti yang aku dah lawat balik bl0g ang tu.. nanti nda pasal2x kena cap sombong..ngeeeh~


6. erm.. masa jeles betul sama ku..hehe ada pa2x lagi korang nak tambah ?? jom tinggalkan comment korang! tau dah no. 6 ni apa..hehe ni pasal commnt box. toksah la letak ayat pasword2x / veritification tu, payah lagi. guna jak setting yG main approve2x tu.. senang cerita, kan3x ??


tapi jangan risau, memang semua kunjung ke bl0g budak baru belajar ni di balas balik..kan3x?? nda kira lambat @ cepat, lagu apa yang kena pasang, demi menghargai lawatan korang ke bl0g, pasti akan meninggalkan tattoo kat bl0g mahal korang tu..hehe

oh ya, takut kat shoutbox tu terlepas pandang link blog korang, sila tinggalkan link dekat ex-change link ea..
dekat atas about me tu, seblah HOME
[tekan jak pic ni] 

bersama la kita memperbaiki mutu blog  kita tu..yeehaa~



nota coklet : maaf kalau da terasa. ni teguran terbuka okey. sharing is caring ^^ .. selamat bercuti semua, sah2x la x terbuka blog ni masa cuti. bukan lagi berdebu, mungkin dah berpasir blog ni karang..haha

10 insan doakan kebahagiaanku:

ceritasekupang said...

entri yang baik untuk mantapkan blog sendri...terima kasih...

Qaseh dalia adelia said...

takpe2 paham ngeee

Jejaka Terhangat said...

maafkan JT sebab mata juling mencari shoutbox ek..=p

Kodet said...

blog aku kt no1 tu ah...aku pun xtau da buang bnyk widget n gmbr...msih load slow

@juera said...

sy x ske blog yg ada lgu yg x leh pause..kdg2 skit kpale nk bc smbil tu dgr lgu..

psstt...klu lgu favourite kita x pe..hehe

syuwai said...

@ ceritasekupang

sama2x.. mari kita perbaiki lagi bl0g kita ^^

syuwai said...

@ Qaseh

makaseh ^^

syuwai said...

@ j.t

haha.. nda pa sb entri j.t tu senang nak faham ^^

jd x guna shoutbox pun ok

syuwai said...

@ kodet

sama2x la kita b'rusaha m'ringankan bl0g kita ea..hehe

syuwai said...

@ juera

betul.betul.betul

heehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat