Monday, December 6, 2010

.. segan lah ..

masa gue wat blogwalking, tjumpa pulak contest ni..


sepa2x blogger baru, nak j0in ni..sila2x masuk jer kat Blog Pilihan Malaysia ni.. gue b'fikir2x nak join ni sb tak sampai setahun jagung msk aktiviti blogger nih..hehe lagipun masa first2x wat blog ni just untk suka2x jer.. untuk segmen aktiviti membuang masa.. muehehehehe

start wat blog bulan september 2010 N first entry psl c0klet..almaklumlah, peminat setia sang cokilat..hehe skrng baharu msk bln Dis. tak sampai pun 4 bulan ikt aktiviti blogger ni.. actually buat blog ni pasal nak kongsikan t0pik2x menarik + kisah harian gue + kisah2x k0rea..ngehehe k'opsesan gue dngn k0rea2x ni sampai sanggup buang masa bina blog..kih2x..

N 1 lagi, gue seganlah j0in contest ni..bukannya gue bl0gger femes pown..miahahaha tp pa salahnya if kamurang j0in aktiviti sehat ni, bet0i tak ?? drpada wat entry yg mencarut mcm uncle seekers tuh.. m0 cri publisiti apa la tu ?? >.<


sekian.. gud luk suma

4 insan doakan kebahagiaanku:

blogmassnasyamsul said...

syuwai...gud luck :)

syuwai skr said...

@ massna

tQ yew.. gud luk tuk massna jugak ^^

qaseh elyanas said...

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

ezloveycraft said...

gud luck okeh
;)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat