Tuesday, December 21, 2010

Kenanganku sebagai blogger



1. Header BEN ASHAARI BLOG
DONE

2. Tarikh lahir blog anda ..
September 2010

3. Punca kelahiran blog anda
Boring dengan fb, m0 share inf02x menarik

4. Orang pertama yang jadi follower anda
tQ, kak..xoxo

5. Entri pertama anda sebagai blogger
pasal coklet sebab penggemar coklet [coklet addict!] hak2x

6. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
yup2x..semua dijemput tuk j0in yew, still boleh j0in ^^
 
7. Blogger pertama yang anda jumpa ..
erm..sepa yew ??

8. Blog yg anda minat ..
blog En. Ben sebab tidak s0mbong N sudi t0l0ng pr0m0 new bl0gger..[macam syuwai ni la..huk2x]
makaseh en.ben >.<
pastu, dapat inf0x menarik jugak dari en. ben

9.Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
bila folowers tu betambah, pastu da bl0gger yang sudi tanya2x N minta tunjuk ajar dari syuwai ni biarpun setahun jagung pun belum sampai dalam dunia bl0gger ni..ngeh3x..
sharing is caring..! very2x appreciate..xoxo

10. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger
bila ada followers yang tarik diri terus menjadi f0llwers syuwai.. ntahla kenapa ?? samada dia juz nakkan di follow balik.. pastu tejumpa bl0gger yang s0mbong bagai nak dipuja padahal f0l0wers baru berapa kerat. ceh~ [folwers en. ben N da jugak beberapa blogger lain sampai beribu2x tak la jugak s0mb0ng cam tu]
ye lah, kan new bl0gger..jadi dia fikir, pa kelas daaa..

11. Impian anda terhadap blog anda ..
harap2x bilangan f0l0wers tu akan terus bertambah dan bertambah..
sem0ga setiap entri tu adala yang sudi nak tinggalkan jejak d0rang..
moga2x bl0g ni akan terus aktif N bertambah maju..
sekian~



11 insan doakan kebahagiaanku:

nazirulhazwan~ said...

fb mmg membosankan pon.hehe
teruskan semangat berblog:) den sonkong!hehe

MiSzy DiaN said...

selamat berBlogging yaa..
:)

Qaseh dalia adelia said...

selamat berkenalan dear :)

syuwai said...

@ nazirulhazwan~

hehe.. makaseh ^^

Wan Gerrard said...

wah terbaik2..salam perkenalan gak ye ^_^

syuwai said...

@ miszy dian

selamat b'bl0gging juga >.<

syuwai said...

@ Qaseh & wan

selamat bekelalan juga 0.0

DiaUmaiNiNaz said...

salamkenal n hepi blogging

micky eyqa said...

cute blog nie.. teruskan berblogging ^_^

syuwai said...

@ diaumaininaz

salam kenal juga

syuwai said...

@ micky

tQ2x..hehe
micky pun sama yew >.<

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat