Monday, December 13, 2010

j0m kita mengundi...

hah.. ingat umur 21 tahun dan ke atas saja boleh mengundi ??..this time budak di bawah umur pun oleh mengundi laaa.. [termasuk la diri sendiri<<--still bawah umur..hak2x] 
nak tau maklumat lanjut, sila [klik]
mau tau lebih lanjut lagi ?? sila [klik] 
jangan lupa undi no. 354, syuwai ulangi..
no. 354
iya, no. 354 yew..
ngehehehe..

oh ya..kengkawan suma, syuwai ganti nama blog ni sempena nak masuk tahun baharu ni [2011].. jap lagi nak tukar dan hias-hias blog budak baru belajar ni,, 

sedikit2x crita pasal belog ni-->> 
~ nama asal blog, `hot and cute topics'
 ~ baru bejinak-jinak buat blog bulan 9 tahun ni..kalau ikut umur baby, tiarap pun belum pandai lagi..gitu la syuwai ni..ngeh2x
~ inpired buat blog b'coz dijangkiti virus..tp virus bagus punya tau..positif virus
jadi sebab tu lah banyak entri2x pasal k0rean..hehe
~ oh ya, kalau nak tau cerita-cerita + info-info yang syuwai dapat, tengok bahagian labels tu pastu klik jer s-story / s-info o.0 [`s' tu maksud dia syuwai ;p] 

p/s; sila beri tunjuk ajar yew..biasalah, sudah namanya budak baru belaj0..hak2x..
gud luck all new bloggers..
 t0 all bloggers, mari kita sama-sama membuang undi ^^ 


2 insan doakan kebahagiaanku:

Nismo BluebirD said...

follow u....1 vote untuk awk....awk vote untuk kumpulan 10,361..^^ tq...Gud luck^^

syuwai skr said...

@ nismo

okey.. syuwai v0te ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat