Thursday, December 30, 2010

aktiviti mengumpul award x.x

s0rry yew kepada siapa2x yang baik hati beri award tu tapi syuwai belum lagi ambil..hehe ni kali baru mau ambil award dari miss queen F..hehe ni award nyew >>


 ~ tekan pic tu if m0 masuk bl0g tuan tanah tersebut yew ^^

 ~ pastu crita 5 benda pasal diri kamurang yang patut tuan tanah tahu.. [erm, apa ea ??]
 >> pempuan
 >> suka hijau
 >> suka k0rea2x
 >> suka c0klet.. nyam2x
 >> suka n0. 7..
( rasanya memang tuan tanah dah tau kan ?? haha)

~ benda yang syuwai nak tau dari tuan tanah ??
 >> erm, siapa nama bet0i yew ?? um0r brape ?? asal ?? hehe.. [macam sesi suai kenal la pula]

~ kata2x tuk tuan tanah.. selamat berkenalan N m0ga sukses selalu >.<

sekian ~

p/s tuk reades ;tuk tuan tanah yang lain, sila bgtau jew if da award belum syuwai ambil yew, bukan x sudi, ter lepas pandang jew x.x

p/s tuk tuan tanah, dijemput gak ambil award syuwai yang x seberapa tu yew.. [yg kat bawah f0l0wers tu]

6 insan doakan kebahagiaanku:

4umyfans said...

tahniah ler kamu dapat award!

teman tumpang gembira....

_______________________________
entry best < http://koriieleys.blogspot.com/2010/12/sokongan-kamu-amat-diperlukan-harimau.html

Queen F said...

tanx syuwai! :)

selamat berkenalan! :)

dah update pasal award kat my blog.. :) jemput singgah.. :)

hans said...

best la dpat award

selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

syuwai said...

@ 4umyfans

tQ.. ^^

syuwai said...

@ queen F

makaseh..

yup2x..syuwai singgah N tinggalkan jejak >.<

syuwai said...

@ Hans

tQ ,.. [amin..]

harap hans pun cam gtu gak yew

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat