Monday, December 20, 2010

kentut dari mulut ??!!

al-kisah nya bermula begini ...hehe

macam biasala pagi-pagi sebelum pergi kerja tu pi hantar adik dulu kat sekolah.. [ni berlaku waktu persekolahan yew, kan sekarang still cuti sekolah].. masa tu hari isnin, hari yang masih dalam mood malas-malas mo pi kerja jadi terlewatlah bangun.. pas siap-siap suma dan tanpa breakfst, terus jalan pi hantar adik..nyanyi2x la perut tu mintak kena isik..da gastrik lagi, jadi terkeluar lah bunyi cam sendawa tu.. actually, bukan sendawa tapi angin yang keluar dari perut sebab mau d0rang mahukan freedom..! hak3x.. jadi lahirlah dial0g antara adk syuwai dengan syuwai :

adik: eii..kak kenyang la !

syuwai: tu bukan sebab kenyang la..

adik: jadi yang kakak sendawa tu ??

syuwai: itu angin keluar sebab lapar, belum makan..

adik: ..eh, kakak kentut dari mulut ??

syuwai: erk..??!!

pemahaman c adik; buang angin = kentut
O.0

dari kiri: Husam[8 thn], najwa[3 thn], towi[7thn]
 
yang budak lelaki dua orang tu la syuwai kena hantar pi sekolah..hehe
yang b'cakap tu guna topi biru..


2 insan doakan kebahagiaanku:

Shinu said...

comelnye adik.. hehe

syuwai said...

@ shinu

makaseh..^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat