Wednesday, December 8, 2010

c0ntest cerita lawak2x gylerr..

 syuwai b0rr0w2x gambar ni dr astro..


perasan tak pa yG berubah ?? iya, teda lagi guna panggilan `gue'.. nak guna syuwai jak lah..hehe

sebab b0ring2x syuwai search la crita lawak2x tuk hilangkan boring ni.. almaklumlah, org suka ketawa..hak2x..  tp bkn ketawa sebab s0wt ah, sebab perkara yG lawak2x lah..hehehe

ni hari banyak boring sebab ramai kengkawan yG ambik cuti..huk3x.. s0, tetiba timbul idea nak wat contest nih..

syarat2x nyer.. >>

~ mestilah menjadi f0l0wers syuwai [bg tau nama tym jadik folwrs tu yer, senanglah syuwai nak kenal]

~ mesti lawak gyler yer.. ahaks !

~ hntar kat commnt contest ni, -->> url cerita lawak k0rang tu ye

~ N last sekali jgn lupa tag pada 5 org kawan yerk.. jadi syuwai nak tag org2x ni la dulu-->

~ oh ya, tarikh tutup contest ni 11/01/2011
ermm..hadiah apa yerk ?? hehe.. ni yG best ni.. tgk l0g02x kat bawah ni;




kenape ?? tak pecaye yerr ?? hehe.. picaya la sebab syuwai agen barang2x ni s0 senang jer dpt brng2x neh.. 
tp tak boleh bgtau yer apa hadiah tu.. kat atas tu clue2x jer..hehe
make me laugh N I make y'all smile wit mY gift ! xoxo

kerjasama dari anda amatlah di hargai <<<---chewah..tiba2x datang perasaan nak skima2x ni..pergh !


27 insan doakan kebahagiaanku:

Jejaka Terhangat said...

lagi syaratnya?..idea lawak kena genuine ke..boleh copy paste?..

kalo post yg lepas dah ada lawak giler2 tu camne..bleh tampal balik post yg lepas tu utk join contest ni?

Jejaka Terhangat: Inilah Yang Berlaku Bila Perempuan Bertemu Cermin..

mOoN said...

ok2...nnt Me buat...
demam bah,, idea pun takut mo datang...huhuhu...

syuwai skr said...

@ Jejaka terhangat

tak jugak, lawak2x fantasi pun bulih gak [janji lawak].. c0py N paste ?? hurm... kalau boleh, jgn lah ambik crite orng punya yerr >.<

yups, boleh guna post yG lepas2x tuk j0in contest ni..

syuwai skr said...

@ m0on

wokey2x..syuwai faham..

p/s, jan lupa mkn ah..h0h0

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

mencabar giler ni!

wan x reti buat lawak mcm mana ni??????

(garu2 ketiak pikir idea)

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

mencabar giler ni!

wan x reti buat lawak mcm mana ni??????

(garu2 ketiak pikir idea)

syuwai skr said...

@ mr. wan

miahahaha..sampai garuk ketiak berpikir yer..

tak reti wat lawak ??? bet0i ke ?? ahaks..

Jejaka Terhangat said...

okeyh..JT dah join contest..

Jejaka Terhangat: c0ntest cerita lawak2x gylerr..

JT check in. ngehhh...

syuwai skr said...

@ jejaka terhangat

w0key.. makacih >.<

mr.syazwan said...

syuwei!! da siap! wan da buat da..

x tau la lawak ke tak puas dok garu2 ketiak ni je hasil nya hehehe. tengok la

http://syazwan88.blogspot.com/2010/12/fuuuyooo-cerita-lawak-belalai-gajah.html

Magrib said...

Cik syuwai..

da ciap da... best gila... sudi2 la baca ya,,

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/c0ntest-cerita-lawak2x-gylerr.html

syuwai skr said...

@ mr. wan

wah.. rupanya kalau garu2x ketiak dapat ilham bagus punya..
m0 di try ni tau.. haha

syuwai skr said...

@ Magrib

mimang best..h0h0

shinoda said...

dah siap....tapi x best sgt...sob2

http://shinoda3101.blogspot.com/2010/12/my-first-contest.html

Shinu said...

sudah follow..
and join the contest..

http://shinu-alive.blogspot.com/2010/12/contest-buat-lawak.html

syuwai skr said...

@ shinoda

tQ..dah baca ye

syuwai skr said...

@ shinu

syuwai dah baca jugak..tQ

hans said...

menarik contest nih

syuwai skr said...

@ hans

dijemput tuk j0in contest ni.. org kreatif mcm hans mimang teda masalah punya >.<

Myaby said...

erm

susah nak wat kelakar. T_T

Myaby said...

hai i folower no 72 = miss b ( yg ada budak kecik pakai songkok tu) hihi.

saya join kontes ye.
ni link saya

http://susukocak.blogspot.com/2010/12/contest-cerita-lawak-lawak-giler.html

syuwai skr said...

@ mybaby

syuwai dah baca..hehe

kiwi said...

sy join

http://kiwiblurr.blogspot.com/2010/12/contest-cerita-lawak2-gila.html

@

http://kiwiblurr.blogspot.com/2010/12/appoinment-with-doctor-at-goverment.html

syuwai said...

@ kiwi

worait..syuwai dah baca ^^

Kodet said...

join.... http://www.mrkodet.com/2010/11/lawak-akibat-menipu-budak-kecik.html

syuwai said...

@ kodet

dah baca ~.~

mOoN said...

owh...komen d cni ar...ok2...

tarikh hantar : 11 Jan 2011
Masa : 9:33pm (sblm jam 12:00..)

hohoho....last minit...ades!!xda idea but mo join juga...ada undian la ni kan? uhuk!

http://munirahizzan.blogspot.com/2011/01/lagenda-fairytales-contest-cerita.html

good luck semua...:)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat