Monday, December 6, 2010

haPpy wit fRenz

ni al-kisah tym hari jumaat [04/12/2010]...>>

maklumlah, tiap hari jumaat ni kami rehat dari jam 11.30 - jam 2 ptng. s0 ada masa b'jam2x tu boleh lah beda'ur2x <--dlm bahasa Brunei, maksud dia bejalan2x..hehe

tmpat p'tama yG gue N the genk p = ambank. m0 kasi bank in duit daa.. senang sikit byr kreta, guna perbank'kn 0n9 jerr.. h0h0 skrng ni kan segalanya just berada di hujung jari >.<

pastu, singgah p maybank. kak nurin mo bank in duit la pula..

pastu, lapar2x nak cari mkn la pulak. trus 0tw p 1B, kunun2x mo p mkn d Shiok skali tinguk, rupanya dah tukar jadik kedai lain.. s0, pas bincang2x N bincang2x, kami 1 malaysia o0ps.. suara setuju tuk mamam di kenny r0gres.. kalaparan tu berbaloi lah sB kenyag jugak akhirnya..

sempat gak snap beberapa pic tuk dik0ngsikan...hehe


khusuk durang mamam..

gambar sendri teda la pulak [sB jd tukang snap kan..]

air2x kami pun ikt begambar jugak..hehe

selepas..[sengaja jer kasi blur ni pic..haha]
teda kena snap sebelum mkn sb lapar kan, jd sampai mknn trus sambar.. ahaks !

tym m0 pulang sdh tu, sempat lagi p sox world singgah beli sarung tngn.. untuk apa ?? bkn nak b'trip ala2x korea yerr tp cuaca di library tu teramat2x la sejuk ! hmm.. jD kalau ada student nak pakai sendat2x tu silakan lah [erk.. mnyindir ?? lbih kurang la..hehe].. besa la student org b'pelajaran kan, jd pakaian durang pun upt0date ! ni kali, kasi nampak la lurah2x kamu tuh..hehe airc0rn sini tak blh kawal mcm d libry lama, ikt stail aircorn ala2x 1B gtu..


kiut kan3x..?? [miahahaha..perasan !]

dlm pejalanan balik tu, t'jumpa pulak sama 1 benda aneh limpas jalan uitm tuh.. sebab nak ambik gambar, dah tak betui sdh gue bawak kreta tuh..miahahaha nasiblah tak bnyk kreta masa tuh..Lol~

nampak tak ??


jelas kan..??


haha.. ni lagi jelas !
sebenarnya ni dah excited nak c0nteng2x pic ni.. kih3x..

sekian, st0ry mory hari jumaat tuh.. ^^


2 insan doakan kebahagiaanku:

mOoN said...

hahahaha...
bewak berjalan2...

syuwaistory said...

hehe.. tu lah ;p

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat