Tuesday, October 5, 2010

n0 manNers ??!!

suka mcD tak ?? if suka, sya pn lagi suka..klu bleh tym lunch pn nak mkn mcD.. sb tu la walaupn msa tu sngkat tp bkeraas jg nak p mcD (drive thru)..ehehehe

jd ada la 1 hr tu kmi p mcD (drive thru), sesak pla tym tu.. jd sbagai pmandu yg behemah, sya ikt jg que walaupn pnjang.. bknnya pa, brisan tu pnjng sb durang sbk nak ngisi minyk keta..h0h0h0 s0, kna la mmahami kan3x.. lgpn tym tu hujan renyai2x..

tp da pla tiba2x keta minyisip d dpn kmi, main masuk2 jak lg tuh..dasar teda adap !!! suma orng pn m0 cepat tp bratur la mcm orng lain, klu nda sbar sngat tu, trn jak la p beli ikt kaunter !
s0 sya dpt ambil pic kreta yg owner dia teda adap tu sbagai evidence


ksian jak keta ni dpt owner yg bodoh sngat n teramat2x selfsh.. da stiker beutiful lg, ntah2x owner dia tu h0d0h gylerr kali..miahahaha

3 insan doakan kebahagiaanku:

620R said...

www.beautiful.com

syuwai skr said...

anehnya skali buka, kuar psl p&g la pulak..h0h0

syuwai skr said...

hmm.. takpe lah.. maybe 620R ni tngh kelaparan tym tu, gastrik dia dah nak tekeluar dah.. s0, kite maap kan la yerk ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat