Sunday, May 8, 2011

A TV show currently addicted to ...

sebenarnya banyak TV show yang aku suka tengok macam Oprah, American Idol, tapi last-last buat pilhan ni la..rancangan Just for Laugh. Rancangan ni dorang mengenakan orang pastu lawak gila..muehehehe okey2x, I stop typing and wacth + enjoy this video k.. ^___^


enjoy watching peeps!






 







nota coklet : kalau di Malaysia ada rancangan macamni, aku berdoa dan berharap takkan terkena perbuatan nakal dorang ni..hahahaha





3 insan doakan kebahagiaanku:

cik teyn teyn said...

kat malaysia ada bang bang boom..

hehe

nelly said...

wah ...

sekamar rindu said...

salam....

rancangan nilah yg saya takkan pernah tak tengok...best...

tapi dulu di astro ada JFL...kini dah tak de..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat