Saturday, May 7, 2011

A photo of something that makes Me happy

sila KLIK gambar untuk tumbesaran ya ^__^

Gambar ni diambil masa kami buat open house untuk library tahun lalu.. Sebenarnya banyak gambar yang membuatkan aku gumbira tapi biar lah pilih gambar ni.. Gambar ni kena snap oleh rakan sekerja dan ada seorang lagi rakan sekerja yang baik hati, dia pergi edit gambar ni lepas tu siap masukkan dalam facebook lagi..muahahaha


sepatutnya aku jawab soalan ni kelmarin tapi kemarin malas nak buat entri..ngeeeh~




nota coklet : kawan aku yang edit gambar ni telah menghilangkan diri dan gelaran dia sekarang si orang hilang!



5 insan doakan kebahagiaanku:

KotakHitam said...

ganas abg tu..hehe

lynda said...

haha..marah betul yg sorang tu abg tu makan kueh kegemaran dy !:P

syuwai said...

@kotakhitam

hahaha..mimang pun!

syuwai said...

@lynda

tp apakan daya, tak mampu dia bersuara..

muahahahaha

Norizah @ Eja said...

mmg pn c'azrin gnz..tp diam2 pyyg tu..hahahakk..cian kmu kn...:)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat