Tuesday, May 3, 2011

I'm in a Relationship??

Soalan untuk hari ni kena tanya status dengan relationship.. wadduh2x.. status I bujang, single and available.. ^___^ [saja gedik nak highlights..miahahahaha]



nak mengisi kekosongan jawatan sebagai bf dan merangkap bakal suami masa depan?? mudah je, pastikan anda memenuhi ciri-ciri berikut =>

1) Beragama. kan dalam Islam sudah meletakkan syarat utama dalam memilih pasangan kenalah utamakan agamanya. Bolehlah menjadi sumber rujukan dan dapat membimbing aku menjadi orang Islam yang lebih baik ^.^"

2) Lebih tinggi. Takkan la aku nak cari laki yang pendek kurang tinggi dari aku kan..hehe

3) Matang. Susah kalau lelaki tidak matang ni X_____X [malas mau hurai panjang2x]

4) caring. Perempuan mana yang tidak suka diberikan perhatian dari insan tersanyang kan?? >.<

5) Understanding. Rimas kalau dapat pasangan yang tidak memahami keadaan kita.

6) Pandai mengambil hati dan menghormati kedua orang tua. Restu dari orang tua tu kan amat penting ^.^"







nota coklet : penat + x sedap badan X______X


4 insan doakan kebahagiaanku:

Jay said...

wah..bnyk juga syarat tu ek??bah apa lagi promosilah..mana tau ada blogger yg memenuhi ciri-ciri di atas?hehehe:)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe...
orang kata kalau lelaki lagi rendah dari perempuan (I mean pasangan)... hubungan tu banyak rezeki...
entah dari mana OE dengar... hehe...
(n_n)

syuwai said...

@jay

bukan banyak sangat pun, still boleh kira guna jari.. ehehehe ^__^

syuwai said...

@Orkid

haisyh.. macam pernah dengar gak tu..kihkihkih

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat