Wednesday, May 11, 2011

How I hope my future will be like

Soalan untuk hari ini = apakah harapanku untuk masa hadapan kelak??


harapan yang pertama, adalah pada masa depan kelak aku dah berkahwin.. ~,~
siapalah nak hidup bujang selama-lamanyakan. Nak juga peneman sehidup-semati, i mean husband la..ngeeh~




seterusnya, nak ada anak sendiri yang kiut miut a.k.a comel lotte!
siapalah yang nak berkahwin tapi taknak cahaya mata kan?? kang suram je rumah tangga korang.




nak memiliki rumah sendiri.
eh, sepatutnya ni harapan yang pertama [erm, ye ke??]..takpe lah malas dah nak arrange balik..hehe
tapi bukanlah nak rumah yang sebijik dengan gambar kat atas tu, tu adalah hiasan semata-mata ea >.<




selain tu nak memastikan yang aku akan sambung belajar.. tuntutlah ilmu selagi boleh, right peeps??



err.. rasanya dah cukuplah ni.. X____X








nota coklet : semua gambar yang diguna pakai diperolehi dapi mr.google ea ^____^




9 insan doakan kebahagiaanku:

mcm ni lah said...

kate org kan,. kalo dapat harapan yg pertama tu insyaallah dapat yg lain2 tu

nub said...

semoga tercapai! eheh

hans said...

semua orang ada impian yang sama sebegini

.:hana hazel:. said...

dtg jenguk2 kat sini :)

syuwai said...

@mcm ni lah

ishk, nak kawin la cepat2x ni..LOL

syuwai said...

@nub

makaseh nub!

syuwai said...

@hans

mestilah..hehe

syuwai said...

@hana

takpe..

silakan jenguk2x, FOC babe!

muehehehehe

juhana said...

ermm... semoga berhasil... hehe... semoga impian jadi kenyataan...

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat