Tuesday, May 3, 2011

A picture of My favourite memory

Sepatutnya aku jawab soalan ni kemarin tapi oleh sebab aku terlupa buat autopublish untuk soalan ni, maka hari ni baru aku nak buat entri pasal soalan ni..hehe *sebenarnya aku hari jumaat tu aku terlupa pula yang kemarin cuti..kehkehkeh


 gambar first ni wakil antara febret memori aku.. Gambar ni diambil masa otw nak pergi bercuti-cuti dekat Labuan.. best! Suka melancong tapi kena kumpul duit banyak2x la sebab lain kali boleh jejalan lagi..hehe tapi sebelum tu baik kumpul duit untuk naik Haji dulu, kan3x?? ^____^



 gambar ni diambil bersama my BFF ^"^
seterusnya, kenangan masa raya. Siapa la tak suka hari Raya kan.. boleh jalan2x, jumpa sanak saudara dan paling best kalau dapat duit raya..kihkihkih tapi sekarang umur dah lanjut, still boleh dapat duit raya ka ni?? hihihihi




kenangan seterusnya bila dapat offer kerja lepas tu dapat naik kapal terbang pergi induksi.. best2x.. first time dapat naik kapal terbang FOC..muehehehehe



dan kenangan paling best of course la masa zaman persekolahan.. Bayangkanlah dari umur 5 - 19 tahun asyik sekolah ja, mestilah banyak kenangan kan3x?? ^_____^
gambar dekat atas tu masa tingkatan 6 ats dah..hehe









nota coklet : m0od = binggung!


6 insan doakan kebahagiaanku:

deDetz said...

wow~ cuti-cuti pg labuan bha =)

Jay said...

wow..trip to labuan??u keje kat mane?gov ye..hehehe

syuwai said...

@deDets

hehehehe ^___^

best!

syuwai said...

@Jay

biarlah rahsia..hehe

bg clue la, yup kerja gov

Jay said...

i pun gov juga..hehehe..

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat