Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

[image[12].png]







nota coklet : senak perut sebab makan mcD dengan gelojoh..LOL






26 insan doakan kebahagiaanku:

Belog MTT said...

toinkkk toinkkk~ MTT singgah dari blog Incik Ben..Klw sudi meh la skodeng.. :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

sue perbs.. said...

salam jumaat

sy singgah , sy gegar n sy follow.. jom gegar sama

http://sueperbs.blogspot.com/

yuhanis said...

Hye2.....salam gear dr blog abg ben!

U've been followed!

Follow me too!

http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

imaza93 said...

gegarr :)

sudi singgah la blog ima ,


http://imaza93luvgreen.blogspot.com .

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

syuwai said...

makaseh korang sudi singgah bl0g ni ^^

dan makaseh juga sebab bg url bl0g sekali, senang sikit nak terjah balik

btw dah terjah dan fllw yaw

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Ros Anisza said...

salam perkenalan....mari gegar beramai-ramai...

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

Ly_Tulip said...

Memula kan gegaran di sini.. Segment gegaran yang lepas x sempat nak abeh kan... Harap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan... Heheh :)

Kalo free, meh la jengok sy plak.... :)

*Peace Yo! :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

misz fae said...

dari blog abg ben!;)
dtg singgah cni!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

shafmechy said...

mari gegar blog ni pulak..hehe

imnabila said...

kasi gegar blog dier !!
hehhe.. singgah dr blog abg BEN..
nice blog..
keep writing yaww ~ :)

singgah-singgah la blog kite.. :)

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

mas saari said...

salam singgah dari segmen abg Ben!
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

nabila faryzza said...

singgah menggegar kt sini :)

nora amila ghazali said...

jalan sini.. hai tuan umah nora mai gegar sini.. hihihi... jom singgah blog nora.. hihih salam perkenalan..

Arol Mubin said...

Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! :)

Entri terbaru : Header Blog Arol Mubin Cantik Dan Kemas - Betul Ke? :D

WidadCutieyGirlZ StorY said...

SINGGAH N FOLLOW:)

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

Amir said...

Salam..jalan-jalan carik member :)

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat