Friday, June 3, 2011

A photograph of myself + 3 good things that have happened in the past 30 days

Assalamualaikum korang..lamanya tak update bl0g, macam rasa rindu la pula..hehe ni soalan last untuk 30 days challenge..

ok dak gambar l0m0 ni?? ehehee


3 benda baik yang berlaku dalam masa 1 bulan ni, erm dapat benda baru.. first dapat android, jadi tak sia2xlah mendambakan benda aneh tu selama ni akhirnya impian tercapai gak..hoho lepas tu, bff sekerja telah selamat menjadi isteri orang..[si m0on]..hehe lepas tu beda yang ke tiga apa ea?? ermm.. haaa~ dpt menghabiskan 30 soalan ni akhirnya..hoho dan akhirnya dapat juga aku update bl0g X___X
aku pun heran kenapa hilang nafsu aku tiba-tiba dlm bl0gging ni..dah banyak aku ketinggalan isu bl0gging ni..ishk3x
terima kasihlah kepada sesiapa yang sudi godek2x bl0g huduh aku ni dan drop2x comment..lub u all..sobsobsob aku punya giveaway pun dah terabai..haha aku tutup giveaway ni hujung bulan 6 ni ye korang. Terimakasih juga pada peserta yang sudi join ^^





nota coklet : tak salah mengimpikan benda yang mustahil tapi berusaha untuk mendapatkannya. Kalau sekadar nak berangan-angan baik tak payah! buang masa je.. ^,^"



3 insan doakan kebahagiaanku:

Chempaka Sari said...

hey saya pun suka coklat tau... sejak bz buat project paper ni, kebergantungan saya terhadap coklat adalah bertambah sebanyak 50%...

XOXO, Chempaka Sari


follow awak.

Hans said...

owh...xpa
rehat2 dlu
nanti feel datang punya nak berblog kembali dgn aktif
:-)

Layan gambaq member kahwin punya pasal sampai sekarang tak tidoq2 lagi

Norizah @ Eja said...

Assalamualaikum...singgah sini...sya da follow blog COKLAT ni..sbb ska mkn coklat..if sudi jenguk2 & follow la blog sya k...tq..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat