Saturday, June 11, 2011

Jom berTeka Teki | sambil promosi bl0g mereka

Tersebutlah kisah, yang mana pada hari tu ada dua orang kawan dilanda keboringan yang teramat-amat. Dan si wan ni terfikirlah nak main teka-teki.

wan: aku nak tanya kau ni, banyak-banyak kucing, kucing apa yang paliiing hitam!

Lulu: erm, kucing yang berwarna hitam la! *yakin

wan: salah-salah. Jawapannya kucing berwarna hitam dan tuannya menamakannya hitam! wakakakaka

Dengan rasa bengang, Lulu pula menyoal Wan...

Lulu: okey2x.. kucing apa yang 3 kali lebih hitam!

wan: kucing hitam, bernama hitam dan tuannya pun hitam juga.. kahkahkah

Lulu: Salah!

wan: aik?? apsal pula??

Lulu: Kucing hitam, bernama hitam, dan dia terjatuh dalam tong minyak hitam! ngeeeeh~~


***************

[sila KLIK pada nama watak dekat atas untuk terjah bl0g dorang]
*cerita ini tiada kaitan dengan yg masih hidup @ yg telah tiada ya^^


sesaja nak buat entri macam ni berdasarkan segmen bro beng yang ni http://syuwaistory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html
maaflah, lambat mengunjungi bl0g2x korang ah..bukannya sombong, tapi kekangan masa. Jadi sesiapa yang tinggalkan link korang dekat situ, aku akan up entri khas untuk korang..hehe <3




nota coklet: kesian~ kucing hitam yang jadik mangsa..ish ish ish *aku bukan pembenci kucing ya, harap maklum >.<




14 insan doakan kebahagiaanku:

MiSs ChUbBy ChEeK said...

alaaaaa....
sweetnya teka teki...
nice to meet you...
jenguk2 la blog saya k...
*_*

Lulu caldina said...

alo alo sweetnya....
TQ dear... :)

ketabahan hati wan ! said...

hehe tengs ye ^^

suha said...

pandai reka cite (^_^)

yad'z said...

hahaha... dasar hitam!! ehhehee....

Hans said...

hahahaha
teka teki yg boleh bikin gaduh tu
:-)

Juvana Episod 8

Ninie Dora said...

hyee hyee...

singgah sini..

cop2, comel laa teka-teki anda :)

entry trbaru http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

syuwai said...

@Miss

sweet ke?? haha

worait, akan terjah bl0g anda ^^

syuwai said...

@Lulu

hehe.. welc0me ^^

syuwai said...

@wan

welcome gak ^^

syuwai said...

@suha

haha.. hobi masa lapang ;p

syuwai said...

@yad'z

memang! haha

syuwai said...

@Hans

miahahahaha ;p

syuwai said...

@Ninie

mestilah, mcm owner bl0g juga..hahaha *dush2x perasan

tp anda pun kiut kerana drop commnt ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat