Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG



saya nak hack bl0g bro beng sebab I jeles dengan kejayaan dia dekat dunia bl0ging ni..muahahaha*ketawa jahat kot


Pesanan untuk owner bl0g kat atas tu : main-main je, aku takdelah kejam sampai nak main hack2 segala. *orang kiut, mana boleh kejam2* XD







nota coklet: tak lama lagi nak puasa, korang dah ganti puasa yg ter'delay tu ka?? =D



10 insan doakan kebahagiaanku:

Hans said...

nanti bro ben hack blog ekau
hahahah

Review Filem Rasuk

Fariq said...

ape la ade blog die tu.. gi la hack berita harian ke, metro ke.. lagi bagus.. hohoho

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

ramai betul aim nak hack blog abg ben ni... heee~

teringin nak hack blog

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

syuwai said...

@ Hans

miahahahah

harap2x tak ;p

syuwai said...

@ Fariq

alololo.. kite main2x je lah

nanti nak hack bl0g fariq la :P

syuwai said...

@ Izzat

sape taknak hasil income dr bl0g bro beng tu..huahuahua

syuwai said...

@ solomolo

ahahaha XD

saiazuan said...

rmi gk join segmen ni.. huhu

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat