Thursday, December 1, 2011

Eh, Kau Berak ke?!

 

 Gambar dekat atas tu, adalah Domo ku ea..hehe sebenarnya beberapa kisah aku dengan si domo ni..

Kisah 1
Masa aku tengah jalan-jalan di Jalan Tar, aku rimas letak hp di poket, kalau letak di beg risau pula tidak perasan if ada sms / call.. kebetulan juga mencari koleksi Domo2x pada masa tu, aku belilah Domo ni.. boleh sangkut2x dekat leher lagi yuuu..hehe tapi masa beli kemain mau cepat sebab mau cuci mata pi gerai2x lain jadi aku tak perasan Domo aku cacat..hehe Ada sesiapa perasan kecacatannya??

Kisah 2
Aku jejalan la di shoping mall ni.. tengok itu, tengok ini. Tidak lama tu, hp aku bebunyi, aku seluk la si Domo ni untuk ambil hp, skali ada benda panas-panas dan melekit-lekit melekat di tangan aku.. kebetulan juga aku baru keluar dari toilet.. Panik! apa benda warna coklet melekat di tangan aku ni?? tuptuptup... baru teringat.. aku punya coklet yg disimpan dalam di Domo jadi cair daaaaa.... muahahahaha ingatkan aku punya Domo tu berak! hakhakhak
aku kasi bersih hp pastu sampai rumah aku cuci si Domo.. ;p

4 insan doakan kebahagiaanku:

D'ya Marshmello said...

hahah kelakar larh! ingatkan ape tadi, tajuk punye la suspen =.=

LATEST ENTRY : Sanggup Curang Dengan Celcom Broadband

LIPISLADY said...

Sallam,
Singgah malam

Penggemar Coklat said...

@ D'ya Marshmello

aku yang mengalami ni lagi rasa suspen tau.. miahahahahha

Penggemar Coklat said...

@ LIPISLADY

singgah2x je..heee

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat