Friday, December 16, 2011

kelebihan si kaki-kaki

Assalamualaikum dan selamat malam:-)


Kelebihan kaki wayang;

Best dpat tengok movie dekat screen besar gila.. Lepas tu ramai-ramai lagi. Kalau nengok cerita hantu tu taklah ketakutan sangat.. Ye dak?


Keburukan;

Kenalah bayar. Boleh makan makanan yg terpilih sahaja. Tak boleh bising2x naaa.. Kadang2x ada suara-suara sumbang mengganggu kosentrasi kita nengok wyang.. Cth, pencerita k-2 @ bunyi hp. Lepas tu mesti ada babak-babak yang terpotong, sebenarnya bukan 18sx pun..


Kelebihan kaki download;

FOC babe! Boleh layan secara individu atau dgn sesiapa. Boleh layan movie tu sampai lebam bijikk mata..hehe kadang-kadang kita boleh tengok part2x yg kena potong kalau download ni. Boleh melantak apa sahaja jenis makanan smbil menikmati movie...hehe


Keburukan;

Suara pandai hilang, kualiti gambar movie tu kureengg..


Kelebihan kaki cd/dvd(ori);

Boleh tengok berkali-kali. Sound & gambar terang dan jelas. Boleh tengok ramai2x gak tp tidaklah seramai manusia dalam panggung sebab kenalah tengok saiz tv tu..hehe boleh sambil menikmati apa2x sahaja jenis makanan..nyamnyam


Keburukan;

Kenalah berbelanja lebih sikit untuk mendapatkannya... Right? Hoho





Nota coklet: hal makanan mesti tidak tinggal..hehehe :-P


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 insan doakan kebahagiaanku:

nub said...

kakipukoi awat takdak?

sobsss...

Penggemar Coklat said...

hahaha..

bab ni tak sentuh pasai kaki pukoi naa..hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat