Thursday, December 8, 2011

Semua Lelaki Sama!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. =)


photo


Lelaki oh lelaki.. Adakah mereka sama? err.. memanglah sama pada satu benda tu kan.. okey sila jangan berfikiran lucah di situ ya..hakhakhak

kalau dari fizikal memanglah ada yang sama dan tidak. Misalnya warna kulit, ketinggian, warna rambut..

Perasaan?? ermm.. ini aku tak boleh nak explain sebab jantina aku kan lain..muehehehe

sebab kita bencikan satu lelaki kita tak boleh samakan dengan kesemua lelaki.. itukan tidak adil bagi mereka.. dan bagi para lelaki dekat luar sana jangan samakan semua sikap wanita tu.. aku teringat pula seorang kawan lama lelaki.. dia ni dari sekolah agama berasrama, masa PMR dia dapat keputusan cemerlang.. so, dia terimalah offer sambung belajar di sekolah biasa.. last2x tu dia mohon masuk sekolah lama dia balik.. nak tahu sebab apa? Dia kata, biasalah sekolah biasa, pelajar perempuan Islam pun tidak jaga aurat, susah dia mau cosentrate belajar..hehehe very nice man right?? I hope he will find his truly soulmate!




nota coklet: sekarang dia dah berjaya dan bekerjaya pun.. stil single and available.. ada sesiapa nak bekenalan?? kehkehkkeh

6 insan doakan kebahagiaanku:

ila said...

cakapla kk syuwai yg minat kt die ann..

pastu tnye siape nk bkenalan plk.hehhe

nub said...

budak budak tak sama. hahaha

zainab_baniaz said...

salam

ehm, dekat sekolah saya tu pun ada jugak yang suka buli kawan saya ni...
x tau la dia tu sakit apa.. (huhu..)

Penggemar Coklat said...

@ ila

kami bersahabat jew..hehe

Penggemar Coklat said...

@ nub

hahaha..ada yang pengotor, ada yg pembersih, ye dak??

;p

Penggemar Coklat said...

@ zainab_baniaz

jangan2x dia maukan perhatian kot..hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat