Friday, February 17, 2012

MENYAMPAH dengan blogger `OTAI' ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera... Selamat hari Jumaat, penghulu segala hari..hee~

entri ni aku nak bercoleteh pasal ada la sesetengah blogger `otai' ni.. bukan semua tapi ada sebilangan..hee ini berdasakan pengalaman aku la ea.

ada blogger ni yang badjet hot gitu, dia takkan pandang blogger bawahan punya.. lepas tu boleh bagi alasan universal or  beri jawapan artis, "sy sibut, thats y takde masa nak balas kunjungan y'all~".. ececeh.. tapi korang boleh nampak coment2x dia dekat hampir kesemua entri blogger otai yang lain.. nak tumpang glamer lettuuww..ekekeke

lepas tu kita boleh tengok blogger macamni masa join contest je baru nak mintak tolong dengan dengan blogger lain tapi cuba kalau blogger bawahan tu yang nak minta tolong, dia takkan pandang punya~

sebenarnya agak menyampah dengan kaum blogger camni..






ada juga blogger gegurl ni, dia takkan pandang blogger bawahan yang gegurl juga melainkan blogger tu hot macam dia juga kunun..alahaiii.. terasa tercabar ke cik akak?? ngeeh3x..

tapi tidak semua begitu.. antaranya yang rajin beramas mesra ;p


= si librarian yang gojes gitu..hehe

= rajin beramas mesra di fb selalunya..hee

= jarang sudah lawat belog dia.. kita pun minat sakura tau ;)
= sejak tahun ni, aku belum lagi lawat belog hang tau.. aku jarang sudah b'belog naa.. @,@
= tahun lalu selalu join segmen dia tapi tahun ni baru sekali..hehe kalau nak tanya pasal blogging dgn beliau jgn segan2x, tanya jep..
= ni nyah naz musuh ketat si nyah ujang suatu masa dahulu kala..hekhekhek..
= si adik manis ni pun kemain rajin di alam maya.. belog dan fb ;)
=nyah ujang yg baru mendapat cahaya mata.. tahniah jang

= wife ujang yang comey~

= ni antara blogger lama dan rajin membalas kunjungan.. masa aku baru b'belog bnyk juga dpt ilmu blogging dari dia ni.. baca2x entri dia yg besh-besh gitu..hihi

= miss lulu si pencinta biru dan chelsea gitu..hehe

ermm.. rasanya cukuplah senarai tu jep.. sebenarnya banyak lagi tapi mata ni dah berpinar-pinar tengok skrin pc ni..ngeeehh~






nota coklet; takkan kemana juga k'hot'tan anda tu.. setakat hot di dunia buat apa kan3x?? hehehe

17 insan doakan kebahagiaanku:

Nelly The Strange said...

wah , nama nelly pun ada ! .. hehe

taklah otai mana pun . tuan punya blog pun suka bermesra-II !!
=)

Fairyfarina said...

heheheh....hot btol entri ni :)

DaiADellas said...

Salam berkenalan dlm entry hot!!! :)

rainnyberry said...

setuju sesangat.=)

Hans said...

heheheh...thanks yer...
tapi skrg den pun dah mula sibuk...
dah 7 bulan tak BW...
minggu nih tergigih sebab join contest...
habis BW satu malaysia...hahaha

Qarr Jalil said...

hans 2 otai ke?



UNTUNGLAAA HANSSSSSSSSSSSSSSSSSSS~

Hans said...

hahaha..mana ada...otai dari segi umur blog la kut...tu pun tak otai mana...hahaha

wanabee said...

whoaaa..hot ni hottt....
sama dengan guwa..

tapi entri blog guwa tak ada lah pulak..ish..mencik ah cemni..haha


nice entry..keep it up azy :)

Penggemar Coklat said...

@Nelly The Strange

yup.. nelly memang suka b'mesra..hehe

Penggemar Coklat said...

@Fairyfarina

hot ke?? hekhekhek

macam entri biasa je.. ;)

Penggemar Coklat said...

@DaiADellas

salam perkenalan juga ;)

entri ni hot ke? hehe

Penggemar Coklat said...

@rainnyberry

tahniah kerana sependapat ;)

Penggemar Coklat said...

@Hans

miahahaha.. kita dah tolong hans tu tau..hehe

gud luck ;)

Penggemar Coklat said...

@Qarr Jalil

Hans kira otai dari sy la..hehe

Penggemar Coklat said...

@Hans

yup.. hans lebih dulu ber'belog dari sy..hehe

Penggemar Coklat said...

@wanabee

azy?? hekhekhek..

tu nama blogshop..hee~

kay_are said...

banyak2 atas tu, 2,3 orang je tak tau.. yang lain sume kenal! blogger bajet femes kite wat tak reti je sudah.. ok? ^^

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat