Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang~


lamanya tidak join segmen dari bro beng ni jadi ni kali aku betul-betul mau join ni.. bukan cobaan..lol

belog aku ni menceritakan apa yang aku lalui, lihat, tahu dan dengar.. kesimpulannya belog ni wujud berdasarkan anugerah pancaindera yang Allah berikan.. Alhamdulillah~

belog aku ni bukanlah sefemes blogger-blogger lain tapi bolehlah menjadi bacaan anda dikala stress @ boring-boring tapi jangan la drop comment yang ganas-ganas yaa walau anda dalam badmood.. 

belog ni tidaklah menceritakan pasal coklet *baca header pun boleh tau tapi kerana tuan tanah ini belog addict makan coklet dan minat warna hijau maka terhasillah belog ini begini.. lawakan?? *perasan lettuww..kehkehkeh

entri yang best?? tekan-tekan je older post tu.. hehehe..

enjoy reading peeps!
^___^




nota coklet; jom join layan running man ni malam..hihihhihi

30 insan doakan kebahagiaanku:

Hans said...

heheheh...
tahu2 anda memang addict coklat
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dtg dr cool fm..mhz nk buat blog list baru..kalau sudi tukar link, just confirm kt bahagian komen entry di bwh ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

cantiknya blog...gabungan wrnanya yang menarik =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah dan perkenalan dr fendy
follow sini sekali...

jemput terjah.heheh..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Najwa Zahari said...

Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

Salam perkenalan.
Jemput singgah ke belog cik Lily.

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Penggemar Coklat said...

@Hans

hehehe.. mestilah, dulu rajin membuat lawatan.. cuma sekarang malas dah godek2x belog..hehe

p/s dah tolong tu ea=)

Penggemar Coklat said...

@gadish_bengang

thanks singgah =)

Penggemar Coklat said...

@Pka Rahim

akan membuat lawatan balas =)

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Penggemar Coklat said...

@SuparMan SuaRez

thanks puji belog kite..ekekeke

yup2x akan singgah ke sana juga.. even lambat;)

Penggemar Coklat said...

@Pka Rahim

makaceh singgah ;)

Penggemar Coklat said...

@Diera Tekikushika

salam p'kenalan juga (:

Penggemar Coklat said...

@Mohd Hakimi Zulkifly

orite.. sya nak join gak;)

Penggemar Coklat said...

@karmilaillang

ya ka? ehehehe.. saya cadang je, tukang buat belog tu yg campin..hehe

Penggemar Coklat said...

@Fendy

saya akan terjah & follow tp lambat sikit.. but wait 4 me ya..hehe

Penggemar Coklat said...

@Najwa Zahari

makaceh puji beloh kitaa.. hehehe

Penggemar Coklat said...

@cik Lily

salam perkenalan juga.. I will miss lily..hihi

Penggemar Coklat said...

@Azhafizah[フィザ]

thanks singgah sini ya=)

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Nelly The Strange said...

terjah !

Rosniena said...

salam perkenalan
knowing u from segmen bro ben
http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 727. nak coklatttttttt. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

azra sophie said...

hai....dari blog BEN.saya followww

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat