Thursday, February 23, 2012

Aku bukan sakit jiwa!

Assalamualaikum semua~

sejak akhir-akhir ini aku ada penyakit ketawa sendiri di tengah-tengah malam.. semua ini disebabkan oleh oleh rancangan korea yang buat aku pecah perut ni.. Running man! Ini bukanlah drama tapi sejenis rancangan hiburan yang sesuai ditonton oleh se'isi keluarga.. Running ni macam game show, best dan triple best lah!

Running man ni semua lelaki dan seorang ja perempuan, song ji hyo yang lasak.. dan itulah yang paling aku minat dlm running man ni..kehkehkeh dia juga dikenali sebagai si blur-blur sebab expresi muka dia yg selalu confuse tu.. selain tu dia juga digelar ace jihyo sebab kepekaan dia tu..

lepas tu si kwang so yang kena gelar si avatar.. dia minat si yuri dari girl generation tu. Best masa tengok dorang bpasangan masa dalam running man.. si jeasuk yang minat kaler hijau dan digelar grasshopper..haha

ada juga pelakon cantik + kiut dari skks,song jong ki tapi dia join sampai separuh episod running man ni ja sebab perlu concentrate drama baru dia..

paling aku geram dengan si sparta jongkok.. selalu aku b'harap supaya dia kalah..miahahaha







nota coklet: exited mau sambung layan running man! hohohohoh ;p

8 insan doakan kebahagiaanku:

SALINA said...

same lah kite de penyakit ketawa sorg2 sebab RUNNING MAN ...
suka MONDAY COUPLE ! nampak comel je gary hehe

ecadwinkyasha said...

ramai betul ne peminat running man.....kawan aku pun gila ne.hahaha

Adiek Zatulip said...

sy pun slalu harap jongkok kalah. haha

Patrick Star said...

slalu jugak tgk running man. jaesuk plg kelakar! rindu pulak tgk family outing 1st season dulu...

Jemput join...Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK
--> http://rilekrilek.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

Penggemar Coklat said...

@SALINA

si Gary macam betul2x suka sama Jihyo kan3x?? hehe

Penggemar Coklat said...

@ecadwinkyasha

harap2x dorang datang Malaysia nanti..hehe

Penggemar Coklat said...

@Adiek Zatulip

nak juga tgk yang lain menang..hehe

Penggemar Coklat said...

@Patrick Star

hahaha.. jeasuk memang lawak tu.. aku harap dia belajar la english, cnfirm lagi glamer dia tu..hee

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat