Monday, October 31, 2011

jom kita bermimpi!

Assalamualaikum semua.. Dan selamat malam..heee

Korang pernah tengok drama korea Dream High ka? Besssstttt..hehe ya lah.. Aku tau cerita ni sudah basik, sudah lapuk di pasaran..tp aku baru dok layan drama ni..kuikuikui ketinggalan betul aku ni kan tapi tidak kisahlah..hehehe

Pernah tgk cerita ni tapi masa tu aku tgk 1 episod ja eh tidak sampai pun 1 episod,beberpa minit ja, itupun di tengah2x episod sudah.. Masa tu tgk blur2x lagi mengisahkan tentang apa pun aku x faham..haha masa tu aku buat andaian drama tu boringla kunun XD

Dream high ni mengisahkan pelajar2x muzik yang ingin bjaya dlm bidang muzik. Mengisahkan tentang kehidupan di sekolah, ada cintan cintun, lawak, kisah kehidupan..eii, korang tanya mr.google la kalau mahu tahu lebih lanjut ya..hee

Sekarang drama ni ada main di 8tv tapi dalam bahasa mandrin. Lepas tgk 1episod tu lah aku t'gerak mau search di youtube drama tu.. Tapi best layan drama tu dalam bahasa korea jugalah.. Byebye la 8tv :-P

Published with Blogger-droid v1.6.9

4 insan doakan kebahagiaanku:

JunAina said...

cerita korea kalau bab romantik menamg romantik habis...letih nak melayan setiap episode coz bila dah tengok ketagihhh...

Faaein Talip Roy said...

wah... rasa nak tengok aje.. lama tak layan cerita korea kat youtube.. ^^

Penggemar Coklat said...

@ JunAina

memeang dah ketagih ni..ahaha

Penggemar Coklat said...

@ Faaein Talip Roy

tengok ah.. tak menyesal punya..hehe

dkt youtube full epi + eng subtitle lagi..

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat