Thursday, October 27, 2011

Atom Bukan Robot Biasa!!

Assalamualaikum semua~..

korang sudah tengok cerita ni ka?? heee~ =)


menceritakan tentang si Charlie, bekas juara tinju, bertinju menggunakan robot untuk mendapatkan duitduitduit..hehe Lepas tu, dia dapat berita yang ex-wife dia sudah meninggal dan kakak ex-wifenya menuntut hak penjagaan anak si Charlie ni, Max. Robot tu pula dijumpai secara tidak sengaja oleh Max di pembuangan sampah untuk robot-robot, dan dinamakan Atom sempena tatu yang ada di dada robot tu.. untuk mengetahui cerita ini dengan lebih lanjut silalah tengok Real Steel ni ya.. ^___^

Aku bagi 4.5 dari 5 bintang untuk cerita ni.. ada babak lawak, sedih, geram, eiii bestlah! ;p



nota coklat: sebenarnya aku terlambat juga menonton cerita ni..hahahaha

2 insan doakan kebahagiaanku:

Faaein Talip Roy said...

citer robot.. lama la tak tengok.. sejak my sis dah jarang beli dvd, takde dah tengok.. nak tengok dekat wayang lagi lah tak.. tunggu kuar tv ajelah.. huhuhu..

Penggemar Coklat said...

@ Faaein Talip Roy

atau downlod ja dekat internet kan..hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat