Monday, September 19, 2011

Mari Join Bloglist Saya !

Assalmualaikum semua~

Masa aku ubahsuai bl0g ni, secara ajaibnya kesemua bl0glist aku hilang entah ke mana..hahaha jadi untuk memendekkan entri ni, aku nak buat bl0glist untuk para bl0gger. Ada sesiapa sudi join ke?? hehe



syarat-syarat penyertaan senang ja;

1) anda adalah folower bl0g ini

2) masukkan bl0g ini dalam bl0glist korang juga

3) tak perlu buat entri, tinggalkan je URL bl0g anda dlm ruangan komen entri ini [ tp sesiapa yg sudi buat entri, dipersilakan ^^ ]


4) sila maklumkan samaada anda bl0gger lelaki @ perempan sebab nak buat 2 bl0glist yang berlainan jantina.

5) bl0glist ini akan ditutup setelah mencapai 20 bl0gger [ 10 bl0gger lelaki dan perempuan ]





nota coklet : bl0gshop akan dibuka tidak lama lagi, jadi sesiapa yang baik hati tu dijemput follow2x bl0g ni. tq2x http://syuwaiblogshop.blogspot.com/

8 insan doakan kebahagiaanku:

Spanar Buruk said...

http://spanarburuk.blogspot.com/

bukan blogger retis
bukan blogger pemes

cuma

blogger tempiaran

dan

blogger tepian..

cuma

blogger perempuan yg biasa je..

p/s : Spanar Buruk is perempuan..noted..

ReYnn said...

shuwa..reynn nak join...

www.greencisplatin.blogspot.com

female..

nurul nabila bt medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

blogger perempuan =)

merahitujambu said...

wah..ada segmen laaa

Imran nyambek said...

saya hensem harini.hihi

ieyza afieyna said...

nak tuka nak tukar link. hee

http://ieyzaafieyna92.blogspot.com

Faaein Talip Roy said...

ooo.. jaman skang kalo buat bloglist.. mesti kena ada segmen ke?? hehe.. sekadar bertanya.. sy letak je ikut suka.. salam kenal.. ^^,

mr.syazwan said...

insyAllah xde bloglist pun kamu akan singgah blog wan n wan akan singgah blog kamu gak kan?? hehehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat