Wednesday, September 28, 2011

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk

^ SILA KLIK BANNER NI ^

Sila terjah empunya blog jika ingin mgetahui terma dan syarat yang ditetapkan [sepanar buruk]

Giveaway ini akan tamat pada 28 Oktober 2011

sudah nama giveaway ni Angry Birds Giveaway jadi hadiahnya of course lah Angry Birds! 5 bijik Angry Birds means 5 pemenang ^^ 

*******

saya nak join sebab boleh merapatkan ukhwah antara blogger, macam kata sepanar buruk. Lagipun tuan blognya memang baik hati dan ceria.. best je cechat ngan dia =)
nice knowing you in bl0gger world dear~~ *peluk ketat2x



nota coklet: lama x main game angry bird, tapi masa main tu rasa macam nak lempar je hp tu XD

8 insan doakan kebahagiaanku:

Spanar Buruk said...

:malu syuwai jgn puji spanar la malunyer spanar ni..spanar biasa2 je syg..kawan2 blog kan :idea

tq join my dear :muah keep in touch wif spanar k utk tau kisah strusnya :angguk

ieyza afieyna said...

gudluck ye kak syuwai ;)

Lelaki Ini said...

best2!
nak join la!

Penggemar Coklat said...

@ Spanar Buruk

yup2x.. will kep in tch :angguk

hehehe

sekarang ni mau mengaktifkan diri berblog kembali..hehe

Penggemar Coklat said...

@ ieyza afieyna

thanks dear ^^

Penggemar Coklat said...

@ Lelaki ini

jom join!

>.<

nida husna said...

game angry bird menghina agama. :)

Chocolate said...

Do you love books?A lot?
WHy don't you try this giveaway :D Good luck!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat