Friday, September 23, 2011

Aku Hampi-hampir Dinodai!

Assalamualaikum semua~

makaiiihhhh.. pengalaman hampir-hampir dinodai memang menakutkan! korang pernah??

err.. sila berhenti fikir yang bukan-bukan okey?? sebenarnya blog aku yang hampir dinodai tadi.. hahaha

tengah aku khusuk-khusuk dan bertungkus lumus menyiapkan blogshop aku, tetiba masa mau view blog tu, boleh-boleh blog not found??? sentap mak XD Kemudian aku try search lagi dua-dua blogku tapi tetap juga not found??



Lepas tu aku try balik pi dashboard, aku jadi newbie blogger?? hahaha... cuak gila lah kejap. Hilang dua-dua bijik blog aku tu tadi. Aku out, lepas tu try login balik mr.google tu minta no.tepon untuk hantar verify no. sebab dorang dpt detect ada yang x kena pada akaun google ku.. dan alhamdulillah blogku kembali menjadi normal balik. fuh~~

Jadi dijemput skodeng2x blogshop aku http://azyscollection.blogspot.com/ Sokongan dari kengkawan bolgger amatlah dihargai =)

Dijemput juga LIKE page kami di facebook;


10 insan doakan kebahagiaanku:

c genk bah ne said...

bguslah tak jadi apa2..hehehe


MAAF SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Hans said...

hahahaha
memmang cuak weh
aku jadi hari tu pun cuak gila

ieyza afieyna said...

tajuk suspen je..hehe

Faaein Talip Roy said...

pernah jadi dulu.. tapi siap kena remove lagi.. memang cuak abess masa tu..

Penggemar Coklat said...

@ c genk

tu la pasal XD

Penggemar Coklat said...

@ Hans

eii.. betol3x..haha

Penggemar Coklat said...

@ ieyza

hahaha XD

Penggemar Coklat said...

@ Faaein

nebes habis wehh..hahaha

ameris said...

dapat bayangkan rasa yg cuak tu...

Penggemar Coklat said...

@ ameris

terima kasih kerna memahami..hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat