Friday, January 13, 2012

ADDICTED WITH RED LENS??

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat.. ^___^


siapa yang minat lens tu bolehlah jenguk-jenguk blogshop aku dekat sini http://azyscollection.blogspot.com/.. dijamin murah, selamat dan halal..hoho dan sempena CNY ini kami membuat promosi FREE POSTAGE [penghantaran percuma] ke seluruh kawasan Malaysia...

Selain tu, kami menjual Cheong Sam khas untuk CNY ini sahaja.. Boleh jenguk2x di sini [KLIK] @ sini [KLIK

Jika berminat nak tengok barangan lain pun boleh.. antaranya;
*preloved item
*pakaian lelaki & wanita
*mutiara asli Sabah
*baju kurung/kebaya
*kain pasang
*makanan kesihatan
*perfume gred AAA utk lelaki & perempuan
*beg tangan gred AAA
*tudung & shawl
*inner
*barangan kesihatan [kecantikan/kelangsingan/set bersalin]


silalah LIKE page fb kami juga di sini http://www.facebook.com/AZYcollection




nota coklet: sekarang ni aku lebih update blog bisnes dari blog peribadi ni..hehe

1 insan doakan kebahagiaanku:

A'IM said...

klu lh lelaki sesuai pki warna merah mmg nk beli dh

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat