Saturday, August 20, 2011

PEMENANG GA : LET'S GO GREEN. SAVE THE EARTH!

Asslamualaikum korang.. pertama-tamanya aku nak minta maaf banyak-banyak sebab kekangan masa dan beberapa masalah kerja dan peribadi telah membuatkan aku terabaikan giveaway ni.. owner bl0g yang pacal dan hina ni nak memohon beribu kemaafan pada peserta-peserta yang join giveaway ni.. tolonglah jangan kecil hati ea, sebenarnya aku pun kecewa dengan keadaan bl0g aku ni, mungkin bl0g ni pun kena beri nafas baru >.<



berikut senarai para pemenang =

Pemenang 1

Pemenang 2

Pemenang 3

dan
Pemenang bertuah


dan bagi memohon maaf dari semua aku nak bagi kad raya dengan semua para peserta =)


Para peserta diminta untuk melengkapkan maklumat di bawah dan menghantar email ke prncssteddy@gmail.com sebelum 24 Ogos 2011 sebab nak post hadiah masa 24 haribulan tu jadi siapa2x yang gagal berbuat demikian hadiah korang akan lebih lambat sampai X___X

Nama=
Alamat=
No.tel
*jangan pula fikir aku minta nombor tepon sebab nak ganggu hidup korang ea..

oh ya, kalau boleh, masa hantar email sila bagitau URL bl0g untuk pengecaman korang ea, karang aku silap post hadiah pula..

*semua maklumat peribadi akan dirahsiakan ^___^






nota coklet : sekali lagi nak memohon seribu kemaafan dari korang semua ea.. nak deco-deco bl0g ni tapi tiada idea pula, korang ada idea tak??? X(




9 insan doakan kebahagiaanku:

Joel Leslie said...

dah sent details :) thank you yer

psst, apa yg akn sy dpt ?

najwa's said...

hehe done!

tiefazatie said...

tahniah joel!

nurul nabila bt medan said...

Alhamdulillah =)

nabila dh sent detail
>> nabilamedan@yahoo.com

tqvm

cikpuanhady said...

salam..thanks inform..me dah emel..tahniah pemenang..

taufikmaria said...

wa, bestnye.. bakal dpt kad ry setelah lama menantikan dr tangan posmen hehe.. jap g sy bg detail..

jom tengok baju raya di facebook mariah_smile ^_^

p!q4h b@guss said...

yeyeyyy jadi pemenang bertuah.. terharunya.. hehe
BTW, dah send emel : rafiqahusop@yahoo.com

Adi Suda said...

wahhhh..hohoho..thnkz yaw..seb bek bukak blog rini..dah lma tak bukak blog kn..hoho..jap nk send details..yuu

Magrib said...

tahniah pada pemenang

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat